Navštíveno 3374x

Zdravím, mám prosbu, zapojil jsem dvoukanál Magnat Rave 300 na 6x9 JBL GTO937 (2ohm), nejdříve to nechtělo skoro hrát, tak jsem odpojil ostatní repro na radiu a nechal to hrát jen přes RCA a během 10s to přestalo hrát a rozsvítil se "Protect" repro nehraje. Zkoušel jsem odpojit repro ale chová se to stejně, jakmile připojim RCA, tak se rozsvítí Protect a nic nehraje. Nevíte co by s tím mohlo být, doufám, že jsem nic neodpálil :-((( .
no je velka pravdepodobnost ze s tim zesikem je neco v neporadku protoze jsi na nej pripojil repro s malou impedanci ( 2ohm) a to je na tenhle zesik malo ale zkus si nekde pujcit jeste 4 ohm repro
Díky, zkusím,ale myslím, že to ničemu nepomůže, protože to svítí i při odpojeném repru.Zesilovač je v záruce tak uvidíme co zjistí.

10.03.2007, 20:58 |
imax no jestli si to vyhulil a myslim si ze jo, tak si pravdepodobne odpalil koncak.
jj konec bude KO,to ze je to v zaruce ti asi moc nepomuze...(((

11.03.2007, 07:41 |
Roman ST1 | Upraveno: 2007-03-11 07:48:17
Tak v tom případě není stabilní na 2 ohmy jak je deklarovaný, protože to rádio nehrálo oni na polovinu a hned to vypadlo. :-((((
A nemohl se spíš odpálit koncový stupeň v radiu, když se rozsvítí Protect až když připojím RCA? Jinak repro na normální ISO výstup z radia hraje
hele chyba musi bejt v radiu tohle neni zadna oboustrana komunikace ty cinche... to radio to tam bude posilat ikdyz tam neni zapojenyho vubec nic... nebo proste at je tam cokoli....
no ja jsem Rave jednou mel ale nikde jsem se nedocetl ze by byl stabilni do 2 ohm a proc tam nezkusis pichnout trebas MP3 prehravac
Už mě taky napadlo, že chyba může být v radiu, mám 3roky starý Sony CDX-2000. Na ISO výstup repro hraje normálně, tak jedině, že by byl špatný RCA výstup, ale to by bylo divný, když jinak hraje normálně. V manuálu od RAVE píšou, že by měl být stabilní do dvou ohmů. Zesilovač jsem dneska poslal na reklamaci, tak uvidím s čím se mi ozvou.Pak budu řešit dál.Pro jistotu ještě jednou projdu kabeláž aby nebyla nikde poškozená, ale mělo by to být vše OK.

12.03.2007, 23:57 |
P@vel zkontroloval jsi ukostření zesíku?
P@vel : abych řekl pravdu, tak jsem tu kostru asi trochu odfláknul,ale na proměření byla dobrá, ale je pravda že dobrá nemusí znamenat dostačující :-(

13.03.2007, 20:00 |
imax no jestli hralo ISO repro, tak to znamena:
1.Koncak na radiu je OK a proto
2.Predzosik na radiu je OK
a po 3. s toho usudzuji ze i RCA vystup s radia bude OK .... ale jako muze se stat ze je nekde seklej kabel, nebo studak .... atd.
Tak zesilovač je prý OK, tak že teď už nevím. :-(
Zkusím ještě projít znovu všechny kabely